Nieuws & updates

Tijdelijke aanpassing bereikbaarheid

In verband met de extreme drukte als gevolg van de invoering van het nieuwe model taxatierapport woonruimte en om toe te werken naar reguliere validatiedoorlooptijden zijn de tijden van onze telefonische bereikbaarheid aangepast. Wij zijn vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. Bij vragen is het advies om eerst de toelichting op het model taxatierapport woonruimte 2018 te bekijken en anders bij voorkeur een e-mail te sturen naar contact@taxateursunie.nl 

Te gebruiken Internet Browser

Het nieuwe model Taxatie Rapport Woonruimte is opgenomen in de applicatie van Taxateurs Unie. Om het gebruiksgemak te optimaliseren is het van belang dat je gebruik maakt van een betrouwbare Internet Browser. Onze voorkeur Google Chrome! Dat is géén verplichting overigens. Ook andere browsers werken.

De enige browser die niet goed werkt in combinatie met de TU-applicatie is Internet Explorer, vervang in dat geval snel je browser door Google Chrome. Gelukkig gebruiken nog slechts enkele taxateurs deze browser, maar ben jij diegene: Dowload en installeer dan nu Google Chrome!

Bekijk de meest recente nieuwsbrieven: