Nieuwsbrief
04-09-2018
Online lezen
Inhoud
ASR accepteert TU-rapporten
Nieuwe functie: kopieer referenties
Klachten of complimenten
Beste relatie,
Taxateurs Unie tracht u met deze nieuwsbrief zo goed mogelijk te informeren. Uiteraard kunt u daarvoor ook onze website bekijken of u aanmelden bij de Taxateurs Unie LinkedIn Group waar u tussentijds extra geïnformeerd wordt. Volg ons daarnaast ook op Twitter. 
> Taxateurs Unie LinkedIn Group
> Taxateurs Unie Twitter 
100% acceptatie; ASR accepteert TU-rapporten

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden was de technische verbinding tussen ASR en Taxateurs Unie geruime tijd verbroken. De band tussen ASR en Taxateurs Unie is echter nooit geschaad en met die reden zijn wij verheugd te melden dat ASR vanaf vandaag weer door Taxateurs Unie gevalideerde taxatierapporten accepteert en digitaal ontvangt in haar systemen.

Vanaf nu is Taxateurs Unie 100% geaccepteerd door geldverstrekkers. Zie ook eerder bericht inzake Obvion.

Reminder: nieuwe functie: "kopieer referenties"

De afgelopen periode hebben we tal van suggesties ontvangen van taxateurs om onze applicatie te verbeteren. Het merendeel van de ontvangen suggesties en de eigen gewenste verbeteringen zijn inmiddels doorgevoerd. Eén er van is de functie om referenties te kopiëren.

Soms heb je nagenoeg identieke referenties, bijvoorbeeld omdat bij repeterende bouw, huisnummer 3 en 5 verkocht zijn. In dat geval biedt de de button: "Maak kopie" uitkomst. Deze functie maakt een identieke kopie van de reeds ingevoerde referentie, waardoor het slechts een kwestie is van het aanpassen van de onderdelen waarop de referentie verschilt.  

Deze functie is een toevoeging op de 'reguliere kopie functie' waarmee je (delen van) eerder uitgebrachte taxatierapporten kunt kopiëren naar het taxatierapport dat je aan het uitwerken bent. 

Geef feedback!
Onze organisatie besteedt veel aandacht aan de permanente verbetering van onze bedrijfsvoering. De mening van onze relaties is daarbij van groot belang. Je reactie in de categorie: klachten, complimenten, incidenten, suggesties of overige feedback stellen wij dan ook zeer op prijs en nemen wij zeer serieus.
> Meld je feedback via ons Feedbackformulier