Nieuwsbrief
23-11-2018
Online lezen
Inhoud
Website gepland down
Klachten of complimenten
Beste relatie,
Taxateurs Unie tracht u met deze nieuwsbrief zo goed mogelijk te informeren. Uiteraard kunt u daarvoor ook onze website bekijken of u aanmelden bij de Taxateurs Unie LinkedIn Group waar u tussentijds extra geïnformeerd wordt. Volg ons daarnaast ook op Twitter. 
> Taxateurs Unie LinkedIn Group
> Taxateurs Unie Twitter 
Website (gepland) tijdelijk niet beschikbaar

Aankomend weekend vinden updates plaats aan onze servers en verbeteringen aan de TU applicatie. Daarnaast wordt er een nieuwe failover-server geïnstalleerd. Dit brengt met zich mee dat de website, www.taxateursunie.nl, tijdelijk niet beschikbaar is.

Volgende week informeren wij u, meer in detail, over de verbeteringen welke in de applicatie tot stand gekomen mede door inbreng van onze gebruikers.

Wij proberen het ongemak voor u zo minimaal mogelijk te houden door de systeemaanpassingen door te voeren tussen zaterdagavond 24 november 2018 (vanaf 22:00 uur) en uiterlijk maandagochtend 26 november 2018 (tot 06:00 uur).


De downtime is ruim genomen voor het geval er ongewenst vertraging optreedt, echter doen wij er alles aan om de downtime te minimaliseren. Wanneer de werkzaamheden minder tijd in beslag nemen dan de downtime zoals hierboven aangegeven kunt u, indien gewenst, ook weer eerder gebruik maken van het platform. Wij excuseren ons, bij voorbaat, van de mogelijke hinder die u ondervindt.


Zodra u na de downtime de website weer bezoekt, dient u de website eenmalig te 'refreshen'. Dit kan heel eenvoudig door de volgende toets combinatie te hanteren:
• Windowsgebruiker; "CTRL + F5"
• Apple gebruikers; "APPLE + R" of "CMD + R"

Op deze manier voorkomt u dat de oude website nog (deels) in het geheugen van uw computer/browser is opgeslagen. Dit zou de juiste werking van de website kunnen belemmeren.

Geef feedback!
Onze organisatie besteedt veel aandacht aan de permanente verbetering van onze bedrijfsvoering. De mening van onze relaties is daarbij van groot belang. Uw reactie in de categorie: klachten, complimenten, incidenten, suggesties of overige feedback stellen wij dan ook zeer op prijs en nemen wij zeer serieus.
> Meld uw feedback via ons Feedbackformulier